за нас

Kaifeng meihe automation instrument co., ltd. се намира в kaifeng, хенан, китай, "древната столица на седем династии" с дълга история. От 2011 г. компанията се занимава с производство и производство на инструменти за потоци. От създаването си компанията постепенно прераства в модерно производствено предприятие със силна техническа сила, усъвършенствано производствено оборудване и високопрецизни тестови инструменти чрез непрекъснати усилия, непрекъснати иновации и предприемчив дух. Основните продукти на компанията са: серия електромагнитни протичачи, електромагнитен отворен канал flowmeter, непълен тръба електромагнитен flowmeter, безжичен дистанционен електромагнитен водомер, örтекс flowmeter серия, метална тръба float flowmeter серия, стандартни и нестандартни устройства за дроселиране, турбинен дебитметър, ултразвуков дебитметър и др. обекти за обслужване на продукти: петролна, химическа промишленост, Металургия, храна, отопление, водоснабдяване, термоелектричество, напояване на земеделски земи, опазване на околната среда и проекти за опазване на водата. Имаме iso9001, iso14001, iso45001, ce, множество патентни сертификати.

Виж повече

Продукти

Преносим ултразвуков дебит метър

Преносимият ултразвуков дебит използва външен сензор за скоба за измерване на потока на течността. Преносимият ултразвуков дебит използва принципа на разликата във времето на ниско напрежение и мулти импулс и приема технологията за цифрово откриване на високопрецизна и ултра стабилна диференциална трансмисия на двоен баланс на сигнала и диференциално приемане. Когато ултразвуковият лъч се разпространява в течността, потокът на течността ще направи малка промяна в времето за разпространение, и промяната на времето за разпространение е пряко пропорционална на скоростта на потока на течността. При нулев поток времето, необходимо за предаване и приемане на звукови вълни на двата сензора, е абсолютно същото (единствената технология, която всъщност може да измерва нулев поток). Когато течността тече, времето за предаване на звукова вълна в посока на насрещния ток е по-голямо от това в посока надолу по течението. Процесът на инсталиране е много прост и по-лесен за работа. Той е особено подходящ за изпитване на баланс на потока и мониторинг на потока: питейна вода, речна вода, морска вода, охлаждаща вода, гореща вода, промишлени канализации, смазочно масло, дизелово масло, мазут, химическа течност и др.

Виж повече

новини

Монтаж и отстраняване на грешки на електромагнитен отворен канал

Kaifeng beisite инструмент ко оод се намира в kaifeng, хенан, китай, "древната столица на седем династии" с дълга история. От 2011 г. компанията се занимава с производство и производство на инструменти за потоци. От създаването си компанията постепенно прераства в модерно производствено предприятие със силна техническа сила, усъвършенствано производствено оборудване и високопрецизни тестови инструменти чрез непрекъснати усилия, непрекъснати иновации и предприемчив дух.


Характеристики на продукта на свързване на скоба електромагнитен детометър

Електромагнитният детометър за свързване на скобата е изработен от неръждаема стомана, която може да бъде лесно и бързо разглобена и почистена. Така че електромагнитният детометър за свързване на скобата не е лесен за замърсяване в процеса на употреба и може ефективно да предотврати натрупването на остатъци от измервателни течности в измервателната тръба.


2021-начало на строителството

Всички служители на kaifeng best instrument co., ltd. пожелават нови и стари клиенти и приятели просперираща нова година на вола!


Приложение на пръстеновидния проток на отвора

Пръстеновидният проток на отвора е устройство с диференциално налягане с високо съотношение, съставено от стандартна плоча на отвора и многопараметричен предавател на диференциално налягане (или предавател на диференциално налягане, температурен предавател и предавател на налягане).


Конфигурация на продукта въвеждане на пръстеновидния проток на отвора

Стандартният пръстеновиден проток на отвора е един вид на най-простия и най-адаптиращ продукт в устройства за дроселиране. Стандартният пръстеновиден проток на отвора е вид устройство за генериране на налягане за измерване на потока, той може да координира с различни измерватели на налягане или предаватели на диференциално налягане за измерване на многократния поток на течност в измервателния тръбопровод.


Монтаж на външна скоба тип ултразвуков дебитметър

Той е лесен за получаване от измерения сензор за поток и якостта на сигнала на външния тип скоба ултразвуков дебитометър хост е гарантирана и стойности за измерване с висока точност могат да бъдат гарантирани.


Пръстеновидна отвор flowmeter характер на продукта

Характеристиката на стандартния пръстеновиден проток на отвора: пръстеновидният проток на отвора може да се измерва чрез множество потоци от газове, течности и пара, той има широк диапазон. Сигурна и проста структура, е лесна за инсталиране, има надеждна работа и има стабилна производителност.


Предимства на външната скоба тип ултразвуков дебитметър

Външният тип скоба ултразвуков дебитметър е лесен за пренасяне, лесен за работа, интуитивен за четене на данни и може да запомни и запази четените данни;


Виж повече