OM OS

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Installation og fejlsøgning af elektromagnetisk åbne kanal flowmeter.

Kaifeng Beisite-instrumentet Co. Ltd. er beliggende i Kaifeng, Henan, Kina, "den gamle hovedstad af syv dynastier" med en lang historie. Siden 2011 har virksomheden været beskæftiget med produktion og fremstilling af flow instrumenter. Siden etableringen er virksomheden gradvist vokset til en moderne produktionsvirksomhed med stærk teknisk kraft. avanceret produktionsudstyr og præcisionspræcisionsinstrumenter gennem uophørlig indsats, kontinuerlig innovation og virksomhedsånd.

2021-12-23 Se mere

Produktfunktioner af klemme forbindelse Elektromagnetisk Flowmeterer

Klemmeforbindelse Elektromagnetisk Flowmeter er fremstillet af rustfrit stål, som nemt og hurtigt kan demonteres og rengøres. Så det elektromagnetiske flowmeter er ikke let at blive forurenet i brugsprocessen, og kan effektivt forhindre ophobning af målevæskerester i målerøret.

2022-09-07 Se mere

2021 - Opførelsesstart

Alle ansatte i Kaifeng Best Instrument Co. Ltd. ønske nye og gamle kunder og venner et velstående nytår af Ox!

2021-12-23 Se mere

Anvendelse af Årlig strømningsmeter for åbninger

En åbningsstrømningsmåler er en høj nedgangsforholdsdifferentialstrømningsanordning bestående af en standard åbningsplade. multiparameterdifferentialtryckstransmitter (eller differentialtryckstransmer temperaturtransmitter og tryktransmitter.

2022-11-22 Se mere

Indførelse af produktkonfiguration af årligt strømningsmåler i åbningen

Standard Annular Åbning flowmeter er en slags af det enkleste og mest tilpasselige produkt i gassenheder. Den standard Årlige strømningsmåler er en slags forskeltryksgenererende anordning til målestrømmen. det kan koordinere med forskellige forskel trykmålere eller differentialt tryk sendere til at måle flere væske flow i målingen pi. -Peline.

2022-10-04 Se mere

Installation af ultralydstrømsmåler af ydre klemmetypen

Den er let at modtage af den målte flow sensor og signalstyrken i den ydre klemtype ultralydstrømsmålervært er garanteret. og højpræcisionsmålingsværdier kan garanteres.

2022-03-18 Se mere

Årlig åbning flowmeter Produkttegn

Den standard Årlige flowmeters funktion: Annular åbning flowmeter kan måles ved flere strømme af gasser, væsker og damp, det har et stort udvalg. Sikker og enkel struktur, er let at installere, har den pålidelige drift, og det har stabil ydeevne.

2022-10-19 Se mere

Fordele ved ekstern klemme type ultralyd flowmeterer

Den eksterne klemmetype ultralyd flowmeter er let at bære, let at betjene, intuitiv at læse data, og kan huske og gemme de læste data;

2022-03-22 Se mere

Se mere