OM OS

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co. Ltd. er beliggende i Kaifeng, Henan, Kina, "den gamle hovedstad af syv dynastier" med en lang historie. Siden 2011 har virksomheden været beskæftiget med produktion og fremstilling af flow instrumenter. Siden etableringen er virksomheden gradvist vokset til en moderne produktionsvirksomhed med stærk teknisk kraft. avanceret produktionsudstyr og præcisionspræcisionsinstrumenter gennem uophørlig indsats, kontinuerlig innovation og virksomhedsånd. Virksomhedens vigtigste produkter er: elektromagnetisk flowmeter serie, elektromagnetisk åben kanal flowmeter, non fuld tube elektromagnetisk flowmeter, trådløs fjernt elektromagnetisk vandmåler, vortex flowmeter serie, float flowmeter af metal rør standard og ikke-standard trykningsenheder, turbineflowmeter, ultralyd flowmeter osv. Produktserviceobjekter: olie, kemisk industri, Metallurgi, fødevarer, opvarmning, vandforsyning, termoelektricitet, kunstvanding af landbrugsarealer miljøbeskyttelse og vandbevarende projekter. Vi har ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, flere patentbeviser.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Installation og fejlsøgning af elektromagnetisk åbne kanal flowmeter.

Kaifeng Beisite-instrumentet Co. Ltd. er beliggende i Kaifeng, Henan, Kina, "den gamle hovedstad af syv dynastier" med en lang historie. Siden 2011 har virksomheden været beskæftiget med produktion og fremstilling af flow instrumenter. Siden etableringen er virksomheden gradvist vokset til en moderne produktionsvirksomhed med stærk teknisk kraft. avanceret produktionsudstyr og præcisionspræcisionsinstrumenter gennem uophørlig indsats, kontinuerlig innovation og virksomhedsånd.

2021-12-23 Se mere

2021 - Opførelsesstart

Alle ansatte i Kaifeng Best Instrument Co. Ltd. ønske nye og gamle kunder og venner et velstående nytår af Ox!

2021-12-23 Se mere

Produktegenskaber af Flangemonteret Elektromagnetisk Flowmeter i Kina

2022-12-27 Se mere

Anvendelse af Årlig strømningsmeter for åbninger

En åbningsstrømningsmåler er en høj nedgangsforholdsdifferentialstrømningsanordning bestående af en standard åbningsplade. multiparameterdifferentialtryckstransmitter (eller differentialtryckstransmer temperaturtransmitter og tryktransmitter.

2022-11-22 Se mere

Installation af ultralydstrømsmåler af ydre klemmetypen

Den er let at modtage af den målte flow sensor og signalstyrken i den ydre klemtype ultralydstrømsmålervært er garanteret. og højpræcisionsmålingsværdier kan garanteres.

2022-03-18 Se mere

Fordele ved ekstern klemme type ultralyd flowmeterer

Den eksterne klemmetype ultralyd flowmeter er let at bære, let at betjene, intuitiv at læse data, og kan huske og gemme de læste data;

2022-03-22 Se mere

Betydning af Årlig strømningsmåler for åbninger

Et åbningsmåler spiller en vigtig rolle i den nationale økonomi som et vigtigt redskab til udvikling af industri- og landbrugsproduktion. energibesparelse, forbedring af produktkvaliteten og forbedring af økonomisk effektivitet og forvaltningsniveau. I processautomatiseringsinstrumentet og -anordningen har flowmeteren for det årlige strømningsmåler to funktioner: som detekteringsinstrumentet for procesautomationsstyringssystemet og det samlede målere til måling af mængden af materialer.

2022-11-29 Se mere

Brug funktioner i klemme forbindelse Elektromagnetisk flowmeterer

1. Den elektrode form af Clamp Connection Elektromagnetisk Flowmeter kan være molybdæn indeholdende rustfrit stål, HB, HC, ti, ta, platin og elektrode til kundernes reference. Konverteren af Clamp Connection Elektromagnetisk Flowmeter generelt vil vælge en stor konverter, med høj nøjagtighed, og et godt signal.

2022-09-13 Se mere

Se mere