Πληροφορίες για τη

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co, Ltd. Βρίσκεται στο Kaifeng, Henan, Κίνα, "η αρχαία πρωτεύουσα επτά δυναστείων" με μακρά ιστορία. Από το 2011, η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή και την κατασκευή οργάνων ροής. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει μεγαλώσει σταδιακά σε μια σύγχρονη επιχείρηση παραγωγής με ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και όργανα δοκιμής υψηλής ακρίβειας μέσω ακατάλληλων προσπαθειών, συνεχούς καινοτομίας και επιχειρηματικού πνεύματος. Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι: ηλεκτρομαγνητική σειρά ροομέτρου, ηλεκτρομαγνητικό μέτρο ροής καναλιού, μη πλήρες ηλεκτρομαγνητικό μέτρο ροής, ασύρματα τυποποιημένες και μη τυποποιημένες συσκευές γκάζι, ροόμετρο του στροβίλου, υπερήχων ροόμετρο κ.λπ. Αντικείμενα υπηρεσιών προϊόντων: πετρέλαιο, χημική βιομηχανία, Μεταλλουργία, τρόφιμα, θέρμανση, παροχή νερού, θερμοηλεκτρισμός, άρδευση γης σχέδια προστασίας του περιβάλλοντος και διατήρησης των υδάτων. Έχουμε ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, πολλαπλά πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Νέα διαδικασία Ηλεκτρομαγνητικό μέτρο ροής Νέα Διαδικασία

Επίτευξη της δομικής παραγωγής ηλεκτρομαγνητικής, και να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της παραγωγής. Η διέγερση μαγνητική ενότητα επαγωγής κατασκευάζεται σε μούχλα ,it Μειώνει πολύ την ανθρώπινη απόκλιση . Ο αισθητήρας έχει πολλές λειτουργικές διαδικασίες για την πραγματοποίηση της διαφοροποίησης της τεχνολογίας επιφανειακής επεξεργασίας. Η καινοτομία οδηγεί την καινοτομία της επεξεργασίας ροόμετρου, η νέες διαδικασίες παραγωγής της εταιρείας μας κάνει πρώτη προσπάθεια, Η ανάπτυξη ροόμετρο παρέχει νέα κατεύθυνση στο μέλλον . Περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση μπλοκ και την αυτοματοποιημένη παραγωγή, δεν θα επηρεαστεί από την απογραφή των ημι-τελειωμένων, Μείωση της πληρωμής του δυνητικού κόστους από το προσωπικό παραγωγής ή τους ανθρώπινους παράγοντες .

Φορητό υπερήχων ροόμετρο

Φορητό υπερήχων ροόμετρο χρησιμοποιεί εξωτερικό αισθητήρα σφιγκτήρα για τη μέτρηση της ροής υγρών. Το φορητό υπερήχων ροόμετρο κάνει χρήση της αρχής της διαφοράς χαμηλής τάσης και πολυάριθμας χρόνου, και υιοθετεί την ψηφιακή τεχνολογία ανίχνευσης υψηλής ακρίβειας και εξαιρετικά σταθερής διπλής ισορροπίας διαφορική μετάδοση σήματος και διαφορική υποδοχή. Όταν η δέσμη υπερήχων πολλαπλασιάζεται στο υγρό, η ροή του υγρού θα προκαλέσει μικρή αλλαγή στον χρόνο διάδοσης, και η αλλαγή του χρόνου διάδοσης είναι άμεσα ανάλογη προς τον ρυθμό ροής του υγρού. Σε μηδενική ροή, ο χρόνος που απαιτείται για τους δύο αισθητήρες για να μεταδώσουν και να λαμβάνουν ηχητικά κύματα είναι ακριβώς η ίδια (η μόνη τεχνολογία που μπορεί πραγματικά να μετρήσει το μηδέν) ροή. Όταν το υγρό ρέει, ο χρόνος μετάδοσης του ηχητικού κύματος στην κατεύθυνση του αντικειμένου είναι μεγαλύτερος από εκείνον στην κατάντη κατεύθυνση. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή και ευκολότερη στη λειτουργία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για δοκιμή ισοζυγίου ροής και παρακολούθηση της ροής: πόσιμο νερό, ποταμό νερό, θαλάσσιο νερό, ψύξη, ζεστό νερό, βιομηχανικά λύματα, λιπαντικό έλαιο, πετρέλαιο ντίζελ, έλαιο καυσίμου, χημικό υγρό κ.λπ.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Εγκατάσταση και αποσφαλμάτωση ηλεκτρομαγνητικού καναλιού

Άρθρο 3 Ltd. Βρίσκεται στο Kaifeng, Henan, Κίνα, "η αρχαία πρωτεύουσα επτά δυναστείων" με μακρά ιστορία. Από το 2011, η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή και την κατασκευή οργάνων ροής. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει μεγαλώσει σταδιακά σε μια σύγχρονη επιχείρηση παραγωγής με ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και όργανα δοκιμής υψηλής ακρίβειας μέσω ακατάλληλων προσπαθειών, συνεχούς καινοτομίας και επιχειρηματικού πνεύματος.


Χαρακτηριστικά προϊόντος της σύνδεσης ηλεκτρομαγνητική ροή μέτρου

Το ηλεκτρομαγνητικό ροόμετρο σύνδεσης είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, η οποία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα και να καθαριστεί. Έτσι ώστε το ηλεκτρομαγνητικό ροόμετρο σύνδεσης σφιγκτήρας δεν είναι εύκολο να μολυνθεί κατά τη διαδικασία χρήσης, και μπορούν να αποτρέψουν αποτελεσματικά τη συσσώρευση υγρών υπολειμμάτων μέτρησης στον σωλήνα μέτρησης.


2021 - Έναρξη κατασκευής

Όλοι οι εργαζόμενοι της Kaifeng Best Instrument Co., Ltd. ευχηθείτε στους νέους και παλιούς πελάτες και φίλους μια ευημερούσα νέα χρονιά του Οξ!


Εφαρμογή του ελεύθερου μέτρου ροής στο στόμιο

Ένας μετρητής ροής ακατέργαστου σκοπού είναι μια υψηλή διάταξη ροής διαφορικής πίεσης που αποτελείται από μια τυποποιημένη πλάκα προβολής. πομπός διαφορικής πίεσης πολλαπλών παραμέτρων (ή πομπός διαφορικής πίεσης, πομπός θερμοκρασίας και πομπός πίεσης.


Εισαγωγή διαμόρφωσης προϊόντων του ελεύθερου μέτρου ροής ορισμού ορμής

Το τυποποιημένο ορόμετρο ροής είναι ένα είδος του απλούστερου και πιο προσαρμόσιμου προϊόντος στις συσκευές γκάζης. Το τυποποιημένο ετήσιο ροόμετρο είναι ένα είδος διάταξης παραγωγής πίεσης διαφοράς για τη ροή μέτρησης, μπορεί να συντονιστεί με διάφορους μετρητές πίεσης διαφοράς ή πομπούς πίεσης διαφορικής για να μετρήσετε την πολλαπλή ροή υγρού στη μέτρηση pi μέτρησης Πελέιν.


Εγκατάσταση υπερήχων ροομέτρου τύπου εξωτερικού σφιγκτήρας

Είναι εύκολο να δεχθεί από τον μετρούμενο αισθητήρα ροής, και είναι εγγυημένη η αντοχή σήματος του εξωτερικού τύπου σφιγκτήρα υπερηχητικού υπολογιστή, και μπορούν να εγγυηθούν τιμές μέτρησης υψηλής ακρίβειας.


Ειρηνικό μέτρο ροής προβολής χαρακτήρας προϊόντων

Το τυπικό χαρακτηριστικό του ροόμετρου αφήνου: Το ελεύθερο ροόμετρο μπορεί να μετρηθεί με πολλαπλές ροές αερίων, υγρών, και ατμού, έχει ένα ευρύ φάσμα. Ασφαλής και απλή δομή, είναι εύκολο στην εγκατάσταση, έχει την αξιόπιστη λειτουργία, και έχει σταθερή απόδοση.


Πλεονεκτήματα του εξωτερικού σφιγκτήρα τύπου υπερήχων ροομέτρου

Το εξωτερικό υπερηχητικό μέτρο ροής τύπου σφιγκτήρας είναι εύκολο να μεταφέρει, εύκολο στη λειτουργία, διαισθητικό για να διαβάζει δεδομένα, και μπορεί να απομνημονεύσει και να αποθηκεύσει τα διαβασμένα δεδομένα?


Δείτε περισσότερα