TIETOJA

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co, Ltd. sijaitsee Kaifeng, Henan, Kiina, "Muinainen pääkaupunki seitsemän dynastia" pitkä historia. Vuodesta 2011 lähtien yhtiö on toiminut virtauslaitteiden valmistuksessa ja valmistuksessa. Perustamisen jälkeen yritys on vähitellen kasvanut nykyaikaiseksi tuotantoyritykseksi, jolla on vahva tekninen voima, kehittyneet tuotantolaitteet ja korkean tarkkuuden testausvälineet pyrkimyksien, jatkuvan innovoinnin ja yrittäjyyden avulla. Yrityksen tärkeimmät tuotteet ovat: sähkömagneettinen virtausmittari sarja, sähkömagneettinen avoimen kanavan virtausmittari, sähkömagneettinen virtausmittari, langaton sähkömagneettinen vesimittari, pyörre virtausmittarisarja, metalliputkivirtausarja, vakio- ja epästandardipäällyslaitteet, turbiinivirtausmittari, ultraäänivirtausmittari jne. Tuotepalveluesineet: öljy, kemianteollisuus, Metallurgia, elintarvikkeet, lämmitys, vesihuolto, lämpösäkkeet, viljelymaan kastelu, ympäristönsuojelu- ja vesiensuojeluhankkeet. Meillä on ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, useita patenttitodistuksia.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Sähkömagneettisen avoimen kanavan virtausmittarin asennus ja virtausvirtaus

Kaifeng Beisite instrument Co, Ltd. sijaitsee Kaifeng, Henan, Kiina, "Muinainen pääkaupunki seitsemän dynastia" pitkä historia. Vuodesta 2011 lähtien yhtiö on toiminut virtauslaitteiden valmistuksessa ja valmistuksessa. Perustamisen jälkeen yritys on vähitellen kasvanut nykyaikaiseksi tuotantoyritykseksi, jolla on vahva tekninen voima, kehittyneet tuotantolaitteet ja korkean tarkkuuden testausvälineet pyrkimyksien, jatkuvan innovoinnin ja yrittäjyyden avulla.

2021-12-23 Katso lisää

Tuoteominaisuudet kiinnitysliitäntä Sähkömagneettiset virtausmittarit

Pihdityttö sähkömagneettinen virtausmittari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka voidaan purkaa ja puhdistaa helposti ja nopeasti. Jotta kiinnitysliitäntä sähkömagneettinen virtausmittari ei ole helppo saastuttaa käytössä, ja voi tehokkaasti estää mittausputken mittausjäämien kertymisen.

2022-09-07 Katso lisää

2021 - Rakentamisen aloittaminen

Kaikki Kaifeng Best Instrument Co:n työntekijät, Ltd. Toivottaa uusille ja vanhoille asiakkaille ja ystäville vauras uusi vuosi Ox!

2021-12-23 Katso lisää

Aukkovirtausmittarin soveltaminen

Aukkovirtausmittari on korkea kierrossuhde-erovirtauslaite, joka koostuu vakiolauselvesta moniparametrin painelähettimen (tai paineenvälittäjän) lämpötilalähetin ja paineenlähetin.

2022-11-22 Katso lisää

Tuotekokoonpanon käyttöönotto Annulaarisen aukkovirtausmittarin tuotteet

Vakiovarusteen aukkovirtausmittari on eräänlainen yksinkertaisin ja sopeutumiskelpoisin tuote kaasutuslaitteissa. Vakiovarusteen aukon virtausmittari on eräänlainen mittausvirran eropaineen tuottaja, se voi koordinoida erilaisia ero painemittarit tai paineen lähettimet mittaa usean nesteen virtauksen mittaus pi mittauksessa Peline.

2022-10-04 Katso lisää

Ulkoisen kiinnitystyypin ultraäänivirtausmittarin asennus

Se on helppo vastaanottaa mitattuun virtausanturiin, ja ulkopuolisen kiinnityspinnan ulkopuolella sijaitsevan ultraäänitutkimetrin signaalilujuus on taattu, ja korkean tarkkuuden mittausarvot voidaan taata.

2022-03-18 Katso lisää

Vuoden aukkovirtausmittari Tuotteen merkki

Vakiomuotoinen aukkovirtausmittarin ominaisuus: Aukkovirtausmittari voidaan mitata useilla virtauksilla kaasuja, nesteitä ja höyryä, sillä on laaja valikoima. Turvallinen ja yksinkertainen rakenne, on helppo asentaa, on luotettava toiminta, ja se on vakaa suorituskyky.

2022-10-19 Katso lisää

Ulkopuolisen kiinnitystyypin ultraäänivirtausmittarin edut

Ulkoinen pihtimittari on helppo kantaa, helppokäyttöinen, intuitiivinen tietojen lukemiseen, ja voi opetella ja tallentaa luettavat tiedot;

2022-03-22 Katso lisää

Katso lisää