TIETOJA

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co, Ltd. sijaitsee Kaifeng, Henan, Kiina, "Muinainen pääkaupunki seitsemän dynastia" pitkä historia. Vuodesta 2011 lähtien yhtiö on toiminut virtauslaitteiden valmistuksessa ja valmistuksessa. Perustamisen jälkeen yritys on vähitellen kasvanut nykyaikaiseksi tuotantoyritykseksi, jolla on vahva tekninen voima, kehittyneet tuotantolaitteet ja korkean tarkkuuden testausvälineet pyrkimyksien, jatkuvan innovoinnin ja yrittäjyyden avulla. Yrityksen tärkeimmät tuotteet ovat: sähkömagneettinen virtausmittari sarja, sähkömagneettinen avoimen kanavan virtausmittari, sähkömagneettinen virtausmittari, langaton sähkömagneettinen vesimittari, pyörre virtausmittarisarja, metalliputkivirtausarja, vakio- ja epästandardipäällyslaitteet, turbiinivirtausmittari, ultraäänivirtausmittari jne. Tuotepalveluesineet: öljy, kemianteollisuus, Metallurgia, elintarvikkeet, lämmitys, vesihuolto, lämpösäkkeet, viljelymaan kastelu, ympäristönsuojelu- ja vesiensuojeluhankkeet. Meillä on ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, useita patenttitodistuksia.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Sähkömagneettisen avoimen kanavan virtausmittarin asennus ja virtausvirtaus

Kaifeng Beisite instrument Co, Ltd. sijaitsee Kaifeng, Henan, Kiina, "Muinainen pääkaupunki seitsemän dynastia" pitkä historia. Vuodesta 2011 lähtien yhtiö on toiminut virtauslaitteiden valmistuksessa ja valmistuksessa. Perustamisen jälkeen yritys on vähitellen kasvanut nykyaikaiseksi tuotantoyritykseksi, jolla on vahva tekninen voima, kehittyneet tuotantolaitteet ja korkean tarkkuuden testausvälineet pyrkimyksien, jatkuvan innovoinnin ja yrittäjyyden avulla.

2021-12-23 Katso lisää

2021 - Rakentamisen aloittaminen

Kaikki Kaifeng Best Instrument Co:n työntekijät, Ltd. Toivottaa uusille ja vanhoille asiakkaille ja ystäville vauras uusi vuosi Ox!

2021-12-23 Katso lisää

Flange asennettu sähkömagneettinen virtausmittari Kiinassa

2022-12-27 Katso lisää

Aukkovirtausmittarin soveltaminen

Aukkovirtausmittari on korkea kierrossuhde-erovirtauslaite, joka koostuu vakiolauselvesta moniparametrin painelähettimen (tai paineenvälittäjän) lämpötilalähetin ja paineenlähetin.

2022-11-22 Katso lisää

Ulkoisen kiinnitystyypin ultraäänivirtausmittarin asennus

Se on helppo vastaanottaa mitattuun virtausanturiin, ja ulkopuolisen kiinnityspinnan ulkopuolella sijaitsevan ultraäänitutkimetrin signaalilujuus on taattu, ja korkean tarkkuuden mittausarvot voidaan taata.

2022-03-18 Katso lisää

Ulkopuolisen kiinnitystyypin ultraäänivirtausmittarin edut

Ulkoinen pihtimittari on helppo kantaa, helppokäyttöinen, intuitiivinen tietojen lukemiseen, ja voi opetella ja tallentaa luettavat tiedot;

2022-03-22 Katso lisää

Vuoden aukon virtausmittarin merkitys

Suojavirtausmittarilla on merkittävä rooli kansantaloudessa tärkeänä välineenä teollisen ja maataloustuotannon kehittämisessä. energiansäästö, tuotteiden laadun parantaminen sekä taloudellisen tehokkuuden ja hallinnon parantaminen. Prosessiautomaatio-välineissä ja -laitteessa Yhdistyneen aukkovirtausmittarin virtausmittarilla on kaksi toimintoa: prosessiautomaatioiden valvontajärjestelmän havaitsemislaitteena ja kokonaismittarina materiaalimäärän mittaamiseksi.

2022-11-29 Katso lisää

Käytä kiinnitysliitännän ominaisuuksia sähkömagneettinen virtausmittarin

1. Elektrodin muoto kiinnitysliitäntä Sähkömagneettinen virtausmittari voi olla molybdeeni sisältävä ruostumatonta terästä, HB, HC, ti, ta, platina ja elektrodi asiakkaiden viittausta varten. Muunnin kiinnitysliitäntä sähkömagneettinen virtausmittari yleensä valitsee suuri muunnin, korkea tarkkuus, Ja hyvä signaali.

2022-09-13 Katso lisää

Katso lisää