O NAMA

Članak 1. Ltd. smješten je u Kaifeng, Henan, Kina, "staračkom prestonicom sedam dinastija" s dugom povijesti. Od 2011. godine tvrtka se bavi proizvodnjom i proizvodnjom protočnih instrumenata. Od uspostavljanja, tvrtka je postupno prerasla u moderno produkcijsko poduzeće sa jakom tehničkom snagom, napredna proizvodna oprema i instrumenti za testiranje visoke preciznosti putem nepokretnih napora, kontinuirane inovacije i poduzetništva. Glavni proizvodi tvrtke su: elektromagnetske serije protoka, elektromagnetski protok otvorenih kanala, elektromagnetski protok bez pune cijevi, bežični udaljeni elektromagnetski mjerač vode, serija vrtloga standardni i nestandardni uređaji za gas, turbinski protok, ultrazvučni protok, itd. Predmeti za usluge proizvoda: nafta, kemijska industrija, Metalurgija, hrana, grijanje, opskrba vode, termoelektrana, navodnjavanje poljoprivrednih zemljišta, projekti zaštite okoliša i očuvanja vode. Imamo ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, više patentnih potvrda.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Instaliranje i debugiranje elektromagnetskog protoka otvorenog kanala

Članak 1. Ltd. smješten je u Kaifeng, Henan, Kina, "staračkom prestonicom sedam dinastija" s dugom povijesti. Od 2011. godine tvrtka se bavi proizvodnjom i proizvodnjom protočnih instrumenata. Od uspostavljanja, tvrtka je postupno prerasla u moderno produkcijsko poduzeće sa jakom tehničkom snagom, napredna proizvodna oprema i instrumenti za testiranje visoke preciznosti putem nepokretnih napora, kontinuirane inovacije i poduzetništva.

2021-12-23 vidi više

2021 - Početak gradnje:

Svi zaposlenici Kaifeng Best Instrument Co., Ltd. Želim novim i starim kupcima i prijateljima prosperitetnu Novu Godinu Ox!

2021-12-23 vidi više

Nehrđajućeg čelika Elektromagnetski protok Proizvođači Kina

Postavke akcije. Proizvođači Kina od nehrđajućeg čelika elektromagnetnog protoka kaže da možete dovršiti konfiguraciju i kontrolu s samo četiri ključeva ploča mjerila protoka i LCD prompt, i to je jednostavno, brzo, zgodno i sigurno.

2023-01-31 vidi više

Značajke proizvoda pričvršćenog elektromagnetnog protoka u Kini

2022-12-27 vidi više

Primjena dopuštenog mjera protoka otvora

Primjenjuje se sljedećim: više parametarski odašiljač tlaka (ili diferencijalni odašiljač tlaka), odašiljač temperature i odašiljač tlaka.

2022-11-22 vidi više

Instalacija ultrazvučnog protoka tipa spojka

Lako je primiti mjerenim senzorom protoka, i zajamčena je jačina signala ultrazvučnog domaćina i vrijednosti visokopreciznog mjerenja mogu se zajamčiti.

2022-03-18 vidi više

Prednosti ultrazvučnog protoka tipa

Ekstralni spojni tip ultrazvučnog protoka je lako nositi, jednostavno upravljati, intuitivan za čitanje podataka, i mogu zapamtiti i spremiti čitane podatke;

2022-03-22 vidi više

Važnost proširenog mjera protoka otvora

U nacionalnom gospodarstvu ima važnu ulogu kao važan alat za razvoj industrijske i poljoprivredne proizvodnje, uštede energije, poboljšanje kvalitete proizvoda i poboljšanje gospodarske učinkovitosti i razine upravljanja. U instrumentu i uređaju za automatizaciju procesa, mjerač protoka otvora ima dvije funkcije: kao instrument za detekciju sustava kontrole procesa automatizacije i ukupni mjerni mjerenje količine materijala.

2022-11-29 vidi više

vidi više