за нас

Кајфенг Мехе Автоматија Инструмент Ко. Линд. е наоѓа во Кајфенг, Хенан, Кина, „стариот главен град на седум династии“ со долга историја. Од 2011 година, претпријатието е ангажирано во производството и произведувањето на инструментите за проток. Од основањето, компанијата постепено расте во модерна производствена претпријатија со силна техничка сила, Напредна производствена опрема и високо прецизно тестирање на инструментите преку непостојатни напори, континуирана иновација и претпријатијата. Главните производи на компанијата се: електромагнетни тековни серија, електромагнетни слободни канали, без целосен електромагнетен проток, безжичен метар на оддалечен електромагнетна вода, вртежок сериозен тек на метална цевка. Стандардни и нестандардни уреди, турбински тековни метри, ултрасонски тековци, итн. Објекти за продукт: нафти, хемиска индустрија, Металтурија, храна, греење, вода, термоелектричност, наводнување на земјиштето, Проектите за заштита на животната средина и заштита на водата. Имаме ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, повеќе патенти сертификати.

Гледај Повеќе

Производи

Пренослив ултрасонички приливи

Пренослив ултрасоничкиот тек користи надворешен сензор за мерење течност. Преносливиот ултразонски тек употребува принципот на ниска налога и разликата на повеќе пулс. и ја усвои дигиталната технологија за детектирање на висока прецизност и ултра стабилна двојна рамнотежа диференција на сигнал и диференцијата на прием. Кога ултразонскиот зрак се проширува во течноста, текот на течноста ќе направи мала промена во времето на проширување, и промената на времето на проширување е директно пропорционална со стапката на течноста. На нула проток, Времето потребно за двајцата сензори да пренесат и да добијат звучни бранови е точно иста ( единствената технологија која всушност може да ја мери нуло Проток. Кога тече течноста, времето на пренесување на звукот на бран во текот на актуелната насока е поголемо од онаа во долниот правец. Процесот за инсталација е многу едноставен и полесно да се оперира. Особено е соодветна за тестот на рамнотежа и набљудување на протокот: вода за пиење, вода на реката, морска вода, жешко вода, индустриски канализација, масло за лубрикање, дизелово масло, гориво, хемиско течност итн.

Гледај Повеќе

Вести

Инсталирање и чистачување на електромагнетни отворен канал проливи

Кајфенг Бејсијт инструмент Ко. Линд. е наоѓа во Кајфенг, Хенан, Кина, „стариот главен град на седум династии“ со долга историја. Од 2011 година, претпријатието е ангажирано во производството и произведувањето на инструментите за проток. Од основањето, компанијата постепено расте во модерна производствена претпријатија со силна техничка сила, Напредна производствена опрема и високо прецизно тестирање на инструментите преку непостојатни напори, континуирана иновација и претпријатијата.


2021 - Почнување на градеж

Сите вработени на "Кајфенг" најдобриот инструмент Ко. Линд. Посакаат нови и стари муштерии и пријатели просперитет Нова Година на Окс!


Производителите на чина

Поставувања за акции. Чина производителите на непристојни челики на електромагнетни текови ви кажуваат дека можете да ја завршите конфигурацијата и контролата со само четири клучеви. Палатата на летот и LCD практ, и е едноставно, брзо, погодно и безбедно.


Можливи на производите на фланџ Монтенed електромагнетен тековет во кина.


Апликација на ориентарниот тек

Орифицот е уред за проток на притисок на високиот притисок сочин кој се состои од стандардна регистрација и плоча. Повеќе- параметарски трансатор на притисок (или диференционален притисок, Температурата, и пренесувач на притисок.


Инсталација на надворешен клац на типот ultrasonic flowmeters

Лесно е да се примени со мерениот сензор за прилив, и силата на сигналот на надворешниот тип ултрасонички прилив е гарантирана. и вредностите на високо мерење можат да се загарантираат.


Предности од надворешниот клац на типот ултрасонички приливи

Надворешниот тип ултрасонички прилив е лесно да се носи, лесно оперирање, интуитивно за читање податоци, и можат да запамтираат и да ги зачуваат податоците за читање;


Важност на орификувачки приливи

Една орифициска приливка игра важна улога во националната економија како важна алатка за развивање на индустриското и земјоделското производство, заштедување на енергијата, подобрување на квалитетот на производите и подобрување на економската ефикасност и ниво на менаџментот. Во процесот на автоматизацијата и уредот, метертот на протокот на Орификот има две функции: како инструмент за детектирање на системот на автоматизацијата на процесот и вкупно меркање на количината на материјали.


Гледај Повеќе