TENTANG KAMI

Kaifeng Meihe Automation Instrument co., Ltd. terletak di Kaifeng, Henan, China, "modal kuno tujuh dinasti" dengan sejarah yang panjang. Sejak tahun 2011, syarikat itu telah terlibat dalam pengeluaran dan pembuatan instrumen aliran. Sejak penubuhannya, syarikat itu secara beransur-ansur berkembang menjadi perusahaan pengeluaran moden dengan daya teknikal yang kuat, peralatan pengeluaran canggih dan instrumen ujian ketepatan tinggi melalui usaha yang tidak henti-henti, inovasi berterusan dan semangat yang berdaya usaha. Produk utama syarikat adalah: siri flowmeter elektromagnetik, flowmeter saluran terbuka elektromagnetik, flowmeter elektromagnet tiub penuh, meter air elektromagnet jauh tanpa wayar, siri flowmeter vorteks, siri flowmeter terapung tiub logam, peranti pendikit standard dan tidak standard, flowmeter turbin, flowmeter ultrasonik, dan sebagainya. Objek perkhidmatan produk: petroleum, industri kimia, Metalurgi, makanan, pemanasan, bekalan air, termoelektrik, pengairan bercuti, perlindungan alam sekitar dan projek pemuliharaan air. Kami mempunyai ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, pelbagai sijil paten.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Pemasangan dan debugging flowmeter saluran terbuka elektromagnetik

Kaifeng Beisite instrument co., Ltd. terletak di Kaifeng, Henan, China, "modal kuno tujuh dinasti" dengan sejarah yang panjang. Sejak tahun 2011, syarikat itu telah terlibat dalam pengeluaran dan pembuatan instrumen aliran. Sejak penubuhannya, syarikat itu secara beransur-ansur berkembang menjadi perusahaan pengeluaran moden dengan daya teknikal yang kuat, peralatan pengeluaran canggih dan instrumen ujian ketepatan tinggi melalui usaha yang tidak henti-henti, inovasi berterusan dan semangat yang berdaya usaha.


2021-permulaan pembinaan

Semua pekerja Kaifeng Best Instrument co., Ltd. ingin pelanggan baru dan lama dan rakan-rakan tahun baru yang makmur lembu!


Pengeluar Flowmeter elektromagnet keluli tahan karat china

Tetapan tindakan. Pengeluar Flowmeter elektromagnet keluli tahan karat china memberitahu anda bahawa anda boleh melengkapkan konfigurasi dan kawalan dengan hanya empat kunci pada panel flowmeter dan LCD prompt, dan ia mudah, cepat, mudah dan selamat.


Ciri-ciri produk Flange dipasang Flowmeter elektromagnet di china


Penggunaan flowmeter orifice anulus

Flowmeter orifice anulus yang merupakan peranti aliran tekanan berbeza nisbah turndown tinggi yang terdiri daripada plat orifice standard dan pemancar tekanan berbeza pelbagai parameter (atau berbeza tekanan pemancar, pemancar suhu dan pemancar tekanan).


Pemasangan jenis pengapit luar flowmeter ultrasonik

Ia mudah diterima oleh sensor aliran yang diukur, dan kekuatan isyarat hos flowmeter ultrasonik jenis pengapit luaran dijamin, dan nilai pengukuran ketepatan tinggi boleh dijamin.


Kelebihan jenis pengapit luar flowmeter ultrasonik

Flowmeter ultrasonik jenis pengapit luaran mudah dibawa, mudah dioperasikan, intuitif untuk membaca data, dan boleh menghafal dan menyimpan data baca;


Kepentingan anulus orifice flowmeter

Flowmeter orifis anulus memainkan peranan penting dalam ekonomi negara sebagai alat penting untuk membangunkan pengeluaran perindustrian dan pertanian, menjimatkan tenaga, meningkatkan kualiti produk, dan meningkatkan tahap kecekapan dan pengurusan ekonomi. Dalam proses automasi instrumen dan peranti, meter aliran flowmeter orifice anulus mempunyai dua fungsi: sebagai instrumen pengesanan sistem kawalan automasi proses dan jumlah meter untuk mengukur kuantiti bahan.


melihat lebih banyak