OVER

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co., Ltd. is gevestigd in Kaifeng, Henan, China, de "oude hoofdstad van zeven dynastieën" met een lange geschiedenis. Sinds 2011 houdt het bedrijf zich bezig met de productie en productie van stroominstrumenten. Sinds de oprichting is het bedrijf geleidelijk uitgegroeid tot een moderne productieonderneming met een sterke technische kracht, geavanceerde productieapparatuur en zeer nauwkeurige testinstrumenten door middel van niet-aflatende inspanningen, continue innovatie en ondernemende geest. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn: elektromagnetische flowmeterserie, elektromagnetische open kanaal flowmeter, niet volledige buis elektromagnetische flowmeter, draadloze afstandsbediening elektromagnetische watermeter, vortex flowmeterserie, metalen buis float flowmeterserie, standaard en niet-standaard throttling-apparaten, turbine flowmeter, ultrasone flowmeter, enz. Productserviceobjecten: aardolie, chemische industrie, Metallurgie, voedsel, verwarming, watervoorziening, thermo-elektriciteit, landbouwgrond irrigatie, milieubescherming en waterbehoud projecten. Wij hebben ISO9001, ISO14001, iso45001, Ce, veelvoudige octrooicertificaten.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Installatie en debuggen van elektromagnetische open kanaal flowmeter

Kaifeng Beisite instrument Co., Ltd. is gevestigd in Kaifeng, Henan, China, de "oude hoofdstad van zeven dynastieën" met een lange geschiedenis. Sinds 2011 houdt het bedrijf zich bezig met de productie en productie van stroominstrumenten. Sinds de oprichting is het bedrijf geleidelijk uitgegroeid tot een moderne productieonderneming met een sterke technische kracht, geavanceerde productieapparatuur en zeer nauwkeurige testinstrumenten door middel van niet-aflatende inspanningen, continue innovatie en ondernemende geest.

2021-12-23 Bekijk meer

Productkenmerken van klemverbinding elektromagnetische flowmeter

De klemverbinding elektromagnetische debietmeter is gemaakt van roestvrij staal, dat gemakkelijk en snel kan worden gedemonteerd en gereinigd. Zodat de klemverbinding elektromagnetische flowmeter niet gemakkelijk te worden vervuild tijdens het gebruik, en kan effectief voorkomen dat de ophoping van het meten van vloeistofresiduen in de meetpijp.

2022-09-07 Bekijk meer

2021 - Start van de bouw

Alle medewerkers van Kaifeng Best Instrument Co., Ltd. wensen nieuwe en oude klanten en vrienden een voorspoedig Nieuwjaar van de Os!

2021-12-23 Bekijk meer

Toepassing van ringvormige opening flowmeter

Een ringvormige stroommeter is een differentiële drukstroomapparaat met een hoge turndownverhouding dat is samengesteld uit een standaard openingsplaat en een drukverschiltransmitter met meerdere parameters (of drukverschilzender, temperatuurzender en druktransmitter).

2022-11-22 Bekijk meer

Productconfiguratie introductie van ringvormige opening flowmeter

De standaard ringvormige stroommeter is een soort van het eenvoudigste en meest aanpasbare product in throttling-apparaten. De standaard ringvormige stroommeter is een soort verschildrukgenererend apparaat voor de meetstroom, het kan coördineren met verschillende verschildrukmeters of drukzenders om de meervoudige vloeistofstroom in de meetpijplijn te meten.

2022-10-04 Bekijk meer

Installatie van externe klem type ultrasone flowmeter

Het is gemakkelijk te ontvangen door de gemeten flowsensor en de signaalsterkte van de ultrasone flowmetergastheer van het externe klemtype is gegarandeerd, en zeer nauwkeurige meetwaarden kunnen worden gegarandeerd.

2022-03-18 Bekijk meer

Ringvormige opening flowmeter Product karakter

Het kenmerk van de standaard ringvormige stroommeter: Ringvormige opening flowmeter kan worden gemeten door meerdere stromen van gassen, vloeistoffen en stoom, het heeft een breed bereik. De veilige en eenvoudige structuur, is gemakkelijk te installeren, heeft de betrouwbare verrichting, en het heeft stabiele prestaties.

2022-10-19 Bekijk meer

Voordelen van externe klem type ultrasone flowmeter

De ultrasone flowmeter van het externe klemtype is gemakkelijk te dragen, eenvoudig te bedienen, intuïtief om gegevens te lezen en kan de leesgegevens onthouden en opslaan;

2022-03-22 Bekijk meer

Bekijk meer