OM

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, den gamle hovedstaden med sju dynastier med en lang historie. Siden 2011 har selskapet vært aktivert med produksjon og produksjon av strømsinstrumenter. Etter etableringen har selskapet gradvis vokst til et moderne produksjonsfirma med sterk teknisk kraft. avansert produksjonsutstyr og prøvingsinstrumenter med høy presisjon gjennom uopptatt innsats, kontinuerlig innovasjon og foretaksomhet. Selskapets viktigste produkter er: elektromagnetiske flowmeterserier, elektromagnetisk åpen kanalflowmeter, elektromagnetisk strømningsmåler som ikke er fullt rør, trådløs elektromagnetisk vannmåler med fjernsyn, serie med virvelstrømningsmåler, standard og ikke-standard gassinnretninger, turbinstrømningsmåler, ultralydstrømningsmåler osv. Produkttjenestegjenstander: petroleum, kjemisk industri, Metallurgi, næringsmiddel, oppvarming, vannforsyning, termoelektriskhet, vanning prosjekter for miljøvern og vannsikring. Vi har ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, flere patentsertifikater.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Installasjon og feilsøking av elektromagnetisk åpen kanal strømningsmåler

Kaifeng Beisite instrument Co. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, den gamle hovedstaden med sju dynastier med en lang historie. Siden 2011 har selskapet vært aktivert med produksjon og produksjon av strømsinstrumenter. Etter etableringen har selskapet gradvis vokst til et moderne produksjonsfirma med sterk teknisk kraft. avansert produksjonsutstyr og prøvingsinstrumenter med høy presisjon gjennom uopptatt innsats, kontinuerlig innovasjon og foretaksomhet.

2021-12-23 se mer

2021 - Bygge- og anleggsstart

Alle ansatte i Kaifeng Best Instrument Co. Ltd. Ønsk nye og gamle kunder og venner et velstående nyttår av Ox!

2021-12-23 se mer

Elektromagnetisk flowmeterprodusenter av rustfritt stål

Handlingsinnstillingar. Elektromagnetisk flowmeterprodusenter av rustfritt stål forteller deg at du kan fullføre konfigurasjonen og kontrollen med bare fire taster strømningsmålerens panel og LCD-prompten, og det er enkelt, raskt, praktisk og trygt.

2023-01-31 se mer

Produktegenskaper i flangemontert elektromagnetisk strømningsmåler i Kinelin

2022-12-27 se mer

Bruk av åpningsstrømmeter for åpn

En åndstrømningsmåler er en høyt omvendingsforholdsmessig trykkstrømsinnretning som består av en standard åpningsplate. multiparameterdifferentialtrykksender (eller differensialtrykksender, temperatur sender og trykk sender.

2022-11-22 se mer

Montering av ultralydsstrømsmåler for ytre klem

Det er lett å motta den målte strømningsføleren, og signalstyrken til den ytre klemtypens ultralydstrømningsmåler er garantert, og høypresisjonsmålingsverdier kan garanteres.

2022-03-18 se mer

Fordeler ved ultralydstrømsmåler for ekstern klem

Ultralydsstrømningsmåleren er lett å bære, lett å betjene, intuitiv for å lese data, og kan lære og lagre de leste dataene;

2022-03-22 se mer

Betydningen av åpningsstrømsmåler i året

En åpningsmåler spiller en viktig rolle i den nasjonale økonomien som et viktig verktøy for utvikling av industri- og landbruksproduksjon, energibesparelse, forbedring av produktkvaliteten og forbedring av økonomisk effektivitet og forvaltningsnivå. I prosessautomatisjonsinstrumentet og -innretningen har strømningsmåleren til den årlige åndstrømningsmåleren to funksjoner: som påvisning

2022-11-29 se mer

se mer