OM

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, den gamle hovedstaden med sju dynastier med en lang historie. Siden 2011 har selskapet vært aktivert med produksjon og produksjon av strømsinstrumenter. Etter etableringen har selskapet gradvis vokst til et moderne produksjonsfirma med sterk teknisk kraft. avansert produksjonsutstyr og prøvingsinstrumenter med høy presisjon gjennom uopptatt innsats, kontinuerlig innovasjon og foretaksomhet. Selskapets viktigste produkter er: elektromagnetiske flowmeterserier, elektromagnetisk åpen kanalflowmeter, elektromagnetisk strømningsmåler som ikke er fullt rør, trådløs elektromagnetisk vannmåler med fjernsyn, serie med virvelstrømningsmåler, standard og ikke-standard gassinnretninger, turbinstrømningsmåler, ultralydstrømningsmåler osv. Produkttjenestegjenstander: petroleum, kjemisk industri, Metallurgi, næringsmiddel, oppvarming, vannforsyning, termoelektriskhet, vanning prosjekter for miljøvern og vannsikring. Vi har ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, flere patentsertifikater.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Installasjon og feilsøking av elektromagnetisk åpen kanal strømningsmåler

Kaifeng Beisite instrument Co. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, den gamle hovedstaden med sju dynastier med en lang historie. Siden 2011 har selskapet vært aktivert med produksjon og produksjon av strømsinstrumenter. Etter etableringen har selskapet gradvis vokst til et moderne produksjonsfirma med sterk teknisk kraft. avansert produksjonsutstyr og prøvingsinstrumenter med høy presisjon gjennom uopptatt innsats, kontinuerlig innovasjon og foretaksomhet.

2021-12-23 se mer

Produkteegenskaper ved klemforbindelse Elektromagnetisk flowmeter.

Den elektromagnetiske flowmeteren er laget av rustfritt stål, som lett og raskt kan demonteres og rengjøres. Slik at det ikke er lett å forurense den elektromagnetiske strømningsmåleren i bruk, og kan effektivt hindre opphobning av målingsvæskerester i målerøret.

2022-09-07 se mer

2021 - Bygge- og anleggsstart

Alle ansatte i Kaifeng Best Instrument Co. Ltd. Ønsk nye og gamle kunder og venner et velstående nyttår av Ox!

2021-12-23 se mer

Bruk av åpningsstrømmeter for åpn

En åndstrømningsmåler er en høyt omvendingsforholdsmessig trykkstrømsinnretning som består av en standard åpningsplate. multiparameterdifferentialtrykksender (eller differensialtrykksender, temperatur sender og trykk sender.

2022-11-22 se mer

Innføring av produktkonfigurasjon av årlig åpningsstrømningsmeter for åpn

Den vanlige åpningsmåleren er en slags av det enkleste og mest tilpasbare produktet i gassenheter. Vanlig åndstrømningsmåler er en slags differansetrykkgenererende innretning for målestrømmen, den kan koordinere med forskjellige differanse trykkmålere eller differensialtrykksendere for å måle flere væskestrøm i målene pi. -Peline.

2022-10-04 se mer

Montering av ultralydsstrømsmåler for ytre klem

Det er lett å motta den målte strømningsføleren, og signalstyrken til den ytre klemtypens ultralydstrømningsmåler er garantert, og høypresisjonsmålingsverdier kan garanteres.

2022-03-18 se mer

Annulær åpningsstrømmeter Produktteikn

Standard funksjon for åpningsstrømmeteren: Årlig strømningsmåler kan måles ved hjelp av flere strømmer av gasser, væsker og damp. Sikker og enkel struktur, er lett å installere, har pålitelig drift og har stabil ytelse.

2022-10-19 se mer

Fordeler ved ultralydstrømsmåler for ekstern klem

Ultralydsstrømningsmåleren er lett å bære, lett å betjene, intuitiv for å lese data, og kan lære og lagre de leste dataene;

2022-03-22 se mer

se mer