DESPRE

Consiliul de administrație Ltd. este situat în Kaifeng, Henan, China, "Capitala antică a șapte dinastii" cu o lungă istorie. Începând cu 2011, societatea a fost implicată în producția și fabricarea de instrumente de flux. De la înfiinţare, compania a devenit treptat o întreprindere de producţie modernă cu forţă tehnică puternică, echipamente avansate de producție și instrumente de testare de înaltă precizie prin eforturi neîntrerupte, inovare continuă și spirit întreprinderi. Principalele produse ale companiei sunt: debitmetru electromagnetic, debitmetru electromagnetic canal deschis, debitmetru electromagnetic non-complet tub, contorul de apă electromagnetic de la distanță wireless, serie de debitmetru vortex, debitmetru metalic, dispozitive standard și non-standard de accelerare, debitmetru de turbine, debitmetru cu ultrasunete, etc. Obiecte de servicii de produse: petrol, industria chimică, Metalurgie, alimente, încălzire, alimente, alimentare, alimentare, alimentare, alimentare cu apă, termoelectricitate, irigarea terenurilor agricole, proiecte de protecție a mediului și de conservare a apei. Avem ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, mai multe certificate de brevet.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Instalarea și depanarea fluxului electromagnetic canal deschis;

Consiliul de administrație al Comisiei Ltd. este situat în Kaifeng, Henan, China, "Capitala antică a șapte dinastii" cu o lungă istorie. Începând cu 2011, societatea a fost implicată în producția și fabricarea de instrumente de flux. De la înfiinţare, compania a devenit treptat o întreprindere de producţie modernă cu forţă tehnică puternică, echipamente avansate de producție și instrumente de testare de înaltă precizie prin eforturi neîntrerupte, inovare continuă și spirit întreprinderi.

2021-12-23 Vezi mai mult

Caracteristici de produs a penselor Conectare electromagnetic de fluxmetrură

Debitmetrul electromagnetic de conectare a penselor este fabricat din oțel inoxidabil, care poate fi dezasamblat şi curăţat cu uşurinţă şi rapid. Astfel încât fluxul electromagnetic de conectare prin pensă nu este ușor de poluat în procesul de utilizare, și poate preveni în mod eficient acumularea de reziduuri de lichide de măsurare în conducta de măsurare.

2022-09-07 Vezi mai mult

2021 - Începutul construcţiei

Toți angajați ai Kaifeng Best Instrument Co, Ltd. doriţi clienţilor şi prietenilor noi şi vechi un nou An de Ox!

2021-12-23 Vezi mai mult

Aplicarea debitmetrului Annular al orificiului

Un debitmetru de orificiu anular este un dispozitiv debit diferențial al presiunii diferențiale compus dintr-o plăcuță de orificiu standard. transmițător diferențial de presiune multiparametru (sau transmițător de presiune diferențială; emițător de temperatură și transmițător de presiune.

2022-11-22 Vezi mai mult

Introducerea configurației produsului a fluxului de orificiu Annular

Mătorul standard de curgere Annulară este un fel de cel mai simplu și mai adaptabil produs din dispozitivele de accelerare. Măsura standard de debit Annulare a orificiului este un fel de dispozitiv generator de presiune a diferenței pentru debitul de măsurare; se poate coordona cu diferite contoare de presiune diferență sau transmițătoare de presiune diferențială pentru a măsura fluxul de lichide multiple în pi de măsurare. Peline.

2022-10-04 Vezi mai mult

Instalarea debitmetru de tip clamp extern cu ultrasune

Este ușor de primit de senzorul de debit măsurat; și este garantată rezistența semnalului gazdă a debitmetrului cu tăietură exterioară, iar valorile de măsurare de înaltă precizie pot fi garantate.

2022-03-18 Vezi mai mult

Mărturie anuală de debit de orificie caracter produs

Funcția standard a debitmetrului Annular al orificiului: Măsura de debit Annular de orificie poate fi măsurată prin fluxuri multiple de gaze, lichide și abur, are o gamă largă. Structură sigură și simplă, este ușor de instalat, are funcționare fiabilă, și are performanță stabilă.

2022-10-19 Vezi mai mult

Avantajele tipului de debitmetru de tip clamp extern cu ultrasune

Este uşor de transportat, uşor de operat, intuitiv pentru a citi date, și pot memora și salva datele citite;

2022-03-22 Vezi mai mult

Vezi mai mult