O NAS

Skupaj Ltd. se nahaja v Kaifeng, Henan, Kitajska, "starodavno prestolnico sedmih dinastij" z dolgo zgodovino. Družba se od leta 2011 ukvarja s proizvodnjo in proizvodnjo inštrumentov s pretokom. Od ustanovitve je podjetje postopoma preraslo v sodobno proizvodno podjetje z močno tehnično silo, napredna proizvodna oprema in instrumenti za visoko natančno preskušanje s nespremenjenimi prizadevanji, stalnimi inovacijami in podjetniškim duhom. Glavni izdelki podjetja so: elektromagnetni merilnik pretoka, elektromagnetni merilnik pretoka odprtih kanalov, elektromagnetni merilnik pretoka brez polnega cevi, brezžični oddaljen elektromagnetni merilnik vode, serije vrtincev pretoka pretoka, standardne in nestandardne naprave za plin, turbinski merilnik pretoka, merilnik pretoka ultrazvok, itd. Storitveni predmeti: nafta, kemična industrija, Metalurgija, hrana, ogrevanje, oskrba z vodo, termoelektrarna, namakanje zemljišč, projekti varstva okolja in ohranjanja vode. Imamo ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, več patentnih potrdil.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Namestitev in razhroščevanje elektromagnetnega merilnika pretoka odprtih kanalov

Skupaj Ltd. se nahaja v Kaifeng, Henan, Kitajska, "starodavno prestolnico sedmih dinastij" z dolgo zgodovino. Družba se od leta 2011 ukvarja s proizvodnjo in proizvodnjo inštrumentov s pretokom. Od ustanovitve je podjetje postopoma preraslo v sodobno proizvodno podjetje z močno tehnično silo, napredna proizvodna oprema in instrumenti za visoko natančno preskušanje s nespremenjenimi prizadevanji, stalnimi inovacijami in podjetniškim duhom.

2021-12-23 Poglej več

2021 - Začetek gradnje:

Vsi zaposleni družbe Kaifeng Best Instrument Co., Ltd. Želim novim in starim strankam in prijateljem uspešno novo leto Ox!

2021-12-23 Poglej več

Značilnosti izdelka Pripona z elektromagnetnim pretokom v Kitajskem

2022-12-27 Poglej več

Uporaba merilnika pretoka letnega odprtja

Merilnik pretoka otvora je naprava za pretok tlaka z visoko stopnjo zavrtja, sestavljena iz standardne plošče za odprtino. večparameterski differentialni oddajnik (ali differentialni tlačni oddajnik), oddajnik temperature in oddajnik tlaka.

2022-11-22 Poglej več

Namestitev ultrazvočnega merilnika pretoka zunanjega tipa

Ga je enostavno sprejeti z izmerjenim senzorjem pretoka, in je zagotovljena trdnost signala gostitelja z ultrazvočnim pretokom, in je mogoče zagotoviti visoko natančne merilne vrednosti.

2022-03-18 Poglej več

Prednosti ultrazvočnega merilnika pretoka zunanjega tipa

Ultrazvočni merilnik pretoka zunanjega tipa je enostaven za prenašanje, enostaven za upravljanje, intuitiven za branje podatkov, in lahko si zapomnite in shranite brane podatke;

2022-03-22 Poglej več

Pomen letnega merilnika pretoka pretoka

V nacionalnem gospodarstvu ima pomembno vlogo kot pomembno orodje za razvoj industrijske in kmetijske proizvodnje, varčevanje energije, izboljšanje kakovosti proizvodov ter izboljšanje gospodarske učinkovitosti in ravni upravljanja. V instrumentu in napravi za avtomatizacijo procesa ima merilnik pretoka letnega odprtja dve funkciji: kot instrument za odkrivanje sistema za upravljanje procesa avtomatizacije in skupni merilnik za merjenje količine materialov.

2022-11-29 Poglej več

Uporaba značilnosti priključka spoj Elektromagnetni merilnik pretoka

1. Elektrodna oblika spojka Elektromagnetni merilnik pretoka lahko vsebuje molibden nerjaveče jeklo, HB, HC, ti, ta, platina in elektroda za uporabnike. Pretvornik spojni elektromagnetni merilnik pretoka na splošno izbere velik pretvornik, z visoko natančnostjo, in dober signal.

2022-09-13 Poglej več

Poglej več