OM

Kaifeng Meihe Automation Instrument Co. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, "den gamla huvudstaden av sju dynastier" med en lång historia. Sedan 2011 har bolaget varit engagerat i tillverkning och tillverkning av flödesinstrument. Sedan etableringen har företaget gradvis växt till ett modernt produktionsföretag med stark teknisk kraft, Avancerad produktionsutrustning och högprecisionsprovningsinstrument genom oavbrutet ansträngningar, kontinuerlig innovation och företagande. Företagets huvudsakliga produkter är: elektromagnetisk flödesmätare, elektromagnetisk flödesmätare, elektromagnetisk flödesmätare, trådlös elektromagnetisk vattenmätare, flödesmätare, serier av flowmeter av metallrör, standardiserade och icke-standardiserade sträckningsanordningar, turbinflödesmätare, ultraljudsflödesmätare etc. Produktserviceföremål: petroleum, kemisk industri, Metallurgi, livsmedel, uppvärmning, vattenförsörjning, termoelektricitet, bevattning av jordbruksmark, Projekt för miljöskydd och vattenskydd. Vi har ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, flera patentbevis.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Installation och felsökning av elektromagnetisk öppen kanal flödesmätare

Detta anslag är avsett att täcka utgifterna i enlighet med artikel 107.1 i EUF-fördraget. Ltd. ligger i Kaifeng, Henan, Kina, "den gamla huvudstaden av sju dynastier" med en lång historia. Sedan 2011 har bolaget varit engagerat i tillverkning och tillverkning av flödesinstrument. Sedan etableringen har företaget gradvis växt till ett modernt produktionsföretag med stark teknisk kraft, Avancerad produktionsutrustning och högprecisionsprovningsinstrument genom oavbrutet ansträngningar, kontinuerlig innovation och företagande.

2021-12-23 visa mer

Produktfunktioner i klämmanslutning Elektromagnetisk flödesmätare

Den elektromagnetiska flödesmätaren är tillverkad av rostfritt stål, som lätt och snabbt kan demonteras och rengöras. Så att klämmanslutningen Elektromagnetisk flödesmätare inte är lätt att förorenas i användningsprocessen, och kan effektivt förhindra ackumulering av mätningsvätskor i mätröret.

2022-09-07 visa mer

2021 - Byggnadsstart

Alla anställda i Kaifeng Best Instrument Co. Ltd. önska nya och gamla kunder och vänner ett välmående nytt år av Ox!

2021-12-23 visa mer

Användning av öppningsflödesmätare

En öppningsflödesmätare är en hög vändningsförhållande differentialflöde anordning bestående av en standardöppningsplatta. multiparameterdifferentialtryckssändare (eller differentialtryckssändare), temperatursändare och trycksändare.

2022-11-22 visa mer

Införande av produktkonfiguration av öppningsflödesmätaren

Den vanliga öppningsmätaren är ett slag av den enklaste och mest anpassningsbara produkten i gasenheter. Den vanliga öppningsflödesmätaren är ett slags skillnadstryckgenererande anordning för mätflödet. Det kan samordna med olika skillnad tryckmätare eller differentialtryck sändare för att mäta flera vätskeflöde i mätningen pi. -Peline.

2022-10-04 visa mer

Installation av ultraljudsflödesmätare för yttre klämme

Den är lätt att ta emot med den uppmätta flödesgivaren, och signalstyrkan för den externa klämflödesvärden för ultraljudsflödesmätaren garanteras, och högprecisionsmätningsvärden kan garanteras.

2022-03-18 visa mer

Årlig öppningsflödesmätare Produktteckning

Den vanliga öppningsflödesmätarens funktion: Övrig flödesmätare kan mätas med flera flöden av gaser, vätskor och ånga, den har ett brett sortiment. Säker och enkel struktur, är lätt att installera, har den tillförlitliga driften, och den har stabil prestanda.

2022-10-19 visa mer

Fördelar med ultraljudsflödesmätare för extern klämme

Den externa klämflödesmätaren är lätt att bära, lätt att använda, intuitiv att läsa data, och kan memorera och spara lästa data;

2022-03-22 visa mer

visa mer