O NAMA

Kaifeng Meihe automation Instrument Co., Ltd. nalazi se u Kaifenu, Henan, Kini, "drevnoj kapital sedam dinastija" sa dugom istorijom. Od 2011. kompanija je uključena u proizvodnju i proizvodnju instrumenta toka. Od svog uspostavljanja, kompanija je postupno rastila u modernu proizvodnju poduzeća sa jakom tehničke snage, Napredne proizvodnje opreme i visokog presizcije instrumenta za testiranje kroz neposrednih napore, kontinune inovacije i izuzetni duhu. Glavne proizvode kompanije su: serija elektromagnetnih toka, elektromagnetnih otvorenog kanala otvorenog mjetra, bez puni elektromagnetnih pluma, Wirelezna dalje elektromagnećan vode metara, seriju ploča, serija metalne cijeve flowmeter serije, Standardni i ne-Standardni uređaji trođe, turbinne tokemeter, ultrasonični tokmeter itd. Objekti proizvodne usluge: petrole, heminske industrije, Metalurstvo, hranu, zagriljanje, opskrbavu vode, termoelektricnost, irugacija farme, Projekti za zaštitu okruženja i konzerstvenju vode. Imamo ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, višestruke certifikate patenta.

pogledajte više proizvoda

PROIZVODI

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Uvođenje konfiguracije proizvoda Annularna

Standarn Annular orifice flowmeter je vrsta naj jednostavnih i najaodljivih proizvoda u uređajima trotljenja. Standarn Annular orifice pluwmeter je vrsta uređaj za proizvođenje uređaj za mjerenje, može se koordinati sa različitim metarima pritisnosti razlike ili transnačema različnog pritisa da mjeri višestruki tok teknik u mjeri pim pušta.


Karakteristika proizvoda Electromagnetičke flowmeter Clamp kontakte

1. izvlaz elektronskog kroznogmagnetnog Flowmetera Klamp-a je frekvencija pulse, i njegova frekvencija je proporcionalna sa stvarnom toku voluma mjerenog tekuće. I Clamp Connection Electromagnetic Flowmeter ne utjecaja kompozicija tekućine, gustine, pritiska i temperature.


Koriste karakteristike Clamp Connection Electromagnice

1. Elektrodna oblik Klamp Connection Electromagnetic Flowmetera može biti molybdenu koja sadržaj bezmilao čelično, HB, HC, ti, ta, platina i elektron za referenciju muštenika. Konvertič Electromagnetnog Flowmetera Clamp veze obično će izabrati veliki konverterar, sa visokom tačnosti, i dobri signal.


Proizvođeni karakteristike klamp kontakta elektromagnetičke flowmetera

Elektromagnetnog Flowmeter Clamp kontakta je napravljen od bezmilog čeliča, koji se može lako i brzo rasporedi i čišćenja. Da bi Elektromagnetni flowmeter Clamp veze nije lako zagađen u procesu upotrebe, i može učinkovito spriječiti akumulaciju mjerenja tekućine ostacije u mjeri cijevu.


Klasični Venturi Flowmeter proizvođači vodi da razumiju prednosti Venturi Flowmetera

Proizvođač klasični Venturi Flowmeter kaže vam da Venturi tokemeteri imaju sljedeće prednosti u usporedbi sa orificskim tokmeterima: (1) Visoka tačnost. Proizvođač klasični Venturi Flowmeter kaže vam da nivo tačnosti Venturi tokera može stićati 0,5, dok je nivo tačnosti trenutno koristio orifice tokmeter 1 ~1.5.


Klasični Venturi Flowmeter proizvođači va uze da razumiju neki povezano istraživanje o Venturi Flowmeteru

Numerički studije polje toke Venturi tokemetera. Proizvođač klasični Venturi Flowmeter kaže vam da sa brzom razvoj industrijskih informacionih tehnologije, Ljudi su postavili više i veće zahtjeve za svoju preciznost mjerenja, posmatranju realno vrijeme i druge predstave. Mnogi jedinice i učenici su proveli istraživanje o polju Toka Venturi. Domeno istraživanje. Proizvođač klasični Venturi Flowmeter kaže vam da se uspostavljen tridimencijalni geometrički model na temelju strukturnim crtavima venturi sekundarnog vazduh kanala i venturi teriarnog zračne kanale pružala u inžinjerskoj aplikaciji. U potpuno strukturirana hexahedrala mesa se koristi kako bi računa sljedeće kroz numeričku simulaciju. U zaključku.


Proizvoda karakteristike klasične Venturi flowmetera

Klasična venturi Tube metara se također poznat kao klasični Venturi Flowmeter. Klasični venturi cijev ima jednostavnu strukturu i trajnu, stabilnu predstavu. Klasični gubitak pritisanja venturi cijeva je mala, spasljajući energiju potrebno za tekućinu transportu. Klasični venturi je u dijametru od 50 mm do 1200 mm. Nema potrebna kalibracija stvarnog toka. Iznaj ovog dometa, referentni dio se može dizajnirati i proizvoditi. Kada je potrebna visoka tačnost, stvarno kalibracija toka je moguće.


Prednost vanjnog clampa ultrasoničkog tokmetera

Eksljednji klamp ultrasonički pluwmeter je lako nosi, lako operati, intuitivnu za čitanje podataka, i može memorirati i spasiti čitannih podataka;


pogledajte više proizvoda