О компанији

Članak 1. Ltd. smješten je u Kaifeng, Henan, Kina, "staračkom prestonicom sedam dinastija" s dugom povijesti. Od 2011. godine tvrtka se bavi proizvodnjom i proizvodnjom protočnih instrumenata. Od uspostavljanja, tvrtka je postupno prerasla u moderno produkcijsko poduzeće sa jakom tehničkom snagom, napredna proizvodna oprema i instrumenti za testiranje visoke preciznosti putem nepokretnih napora, kontinuirane inovacije i poduzetništva. Glavni proizvodi tvrtke su: elektromagnetske serije protoka, elektromagnetski protok otvorenih kanala, elektromagnetski protok bez pune cijevi, bežični udaljeni elektromagnetski mjerač vode, serija vrtloga standardni i nestandardni uređaji za gas, turbinski protok, ultrazvučni protok, itd. Predmeti za usluge proizvoda: nafta, kemijska industrija, Metalurgija, hrana, grijanje, opskrba vode, termoelektrana, navodnjavanje poljoprivrednih zemljišta, projekti zaštite okoliša i očuvanja vode. Imamo ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, više patentnih potvrda.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Instaliranje i debugiranje elektromagnetskog protoka otvorenog kanala

Članak 1. Ltd. smješten je u Kaifeng, Henan, Kina, "staračkom prestonicom sedam dinastija" s dugom povijesti. Od 2011. godine tvrtka se bavi proizvodnjom i proizvodnjom protočnih instrumenata. Od uspostavljanja, tvrtka je postupno prerasla u moderno produkcijsko poduzeće sa jakom tehničkom snagom, napredna proizvodna oprema i instrumenti za testiranje visoke preciznosti putem nepokretnih napora, kontinuirane inovacije i poduzetništva.


Značajke proizvoda spoj spoj Elektromagnetski protok

Elektromagnetski protok izrađen je od nehrđajućeg čelika, koji se lako i brzo može rastaviti i očistiti. Tako da elektromagnetski protok nije lako zagađivati u procesu korištenja, i može učinkovito spriječiti nakupljanje mjernih tečnosti u mjerni cijevi.


2021 - Početak gradnje:

Svi zaposlenici Kaifeng Best Instrument Co., Ltd. Želim novim i starim kupcima i prijateljima prosperitetnu Novu Godinu Ox!


Uvođenje konfiguracije

Standardni otvor za otvor je vrsta najjednostavnijeg i najprilagodljivijeg proizvoda u uređajima za gas. Standardni mjerač protoka otvora je vrsta uređaja za generiranje tlaka razlike za mjerenje protoka, Može se koordinirati s raznim mjerilima tlaka razlike ili odašiljačima diferencijalnog tlaka za mjerenje višestrukog protoka tekućine u mjerenju pi Paine.


Instalacija ultrazvučnog protoka tipa spojka

Lako je primiti mjerenim senzorom protoka, i zajamčena je jačina signala ultrazvučnog domaćina i vrijednosti visokopreciznog mjerenja mogu se zajamčiti.


Prednosti ultrazvučnog protoka tipa

Ekstralni spojni tip ultrazvučnog protoka je lako nositi, jednostavno upravljati, intuitivan za čitanje podataka, i mogu zapamtiti i spremiti čitane podatke;


Za koje su prilike pogodni elektromagnetski otvoreni kanal?

Elektromagnetski sustav mjerenja protoka otvorenih kanala pogodan je za mjerenje protoka rijeka, potoka, Navodnjavanje i odvodni kanali, projekti za očuvanje vode, odvod tvornice, i većina kanalizacija.


Uzroci netočnog mjerenja mjerenja vrtloga

Glavni razlozi netočne mjerenja vrtloga Razlozi za odabir modela s2. Razlozi za instalaciju,3. Utjecaj temperature na mjerenje,4. Razlozi za smjer podešavanja parametra


Погледај још