DE NOBIS

Kaifeng Meihe automation Instrument Co., Ltd. nalazi se u Kaifenu, Henan, Kini, "drevnoj kapital sedam dinastija" sa dugom istorijom. Od 2011. kompanija je uključena u proizvodnju i proizvodnju instrumenta toka. Od svog uspostavljanja, kompanija je postupno rastila u modernu proizvodnju poduzeća sa jakom tehničke snage, Napredne proizvodnje opreme i visokog presizcije instrumenta za testiranje kroz neposrednih napore, kontinune inovacije i izuzetni duhu. Glavne proizvode kompanije su: serija elektromagnetnih toka, elektromagnetnih otvorenog kanala otvorenog mjetra, bez puni elektromagnetnih pluma, Wirelezna dalje elektromagnećan vode metara, seriju ploča, serija metalne cijeve flowmeter serije, Standardni i ne-Standardni uređaji trođe, turbinne tokemeter, ultrasonični tokmeter itd. Objekti proizvodne usluge: petrole, heminske industrije, Metalurstvo, hranu, zagriljanje, opskrbavu vode, termoelektricnost, irugacija farme, Projekti za zaštitu okruženja i konzerstvenju vode. Imamo ISO9001, ISO14001, iso45001, CE, višestruke certifikate patenta.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Instalacija i debuging elektromagnetskog otvorenog kanala

Kaifeng Beisite instrument Co., Ltd. nalazi se u Kaifenu, Henan, Kini, "drevnoj kapital sedam dinastija" sa dugom istorijom. Od 2011. kompanija je uključena u proizvodnju i proizvodnju instrumenta toka. Od svog uspostavljanja, kompanija je postupno rastila u modernu proizvodnju poduzeća sa jakom tehničke snage, Napredne proizvodnje opreme i visokog presizcije instrumenta za testiranje kroz neposrednih napore, kontinune inovacije i izuzetni duhu.

2021-12-23 magis

Proizvođeni karakteristike klamp kontakta elektromagnetičke flowmetera

Elektromagnetnog Flowmeter Clamp kontakta je napravljen od bezmilog čeliča, koji se može lako i brzo rasporedi i čišćenja. Da bi Elektromagnetni flowmeter Clamp veze nije lako zagađen u procesu upotrebe, i može učinkovito spriječiti akumulaciju mjerenja tekućine ostacije u mjeri cijevu.

2022-09-07 magis

2021 - Počet konstrukcija

Svi zaposlenici Kaifeng Best instrument Co., Ltd. željeli novi i stari mušterija i prijatelje prosperno Novo godine Ox-a!

2021-12-23 magis

Uvođenje konfiguracije proizvoda Annularna

Standarn Annular orifice flowmeter je vrsta naj jednostavnih i najaodljivih proizvoda u uređajima trotljenja. Standarn Annular orifice pluwmeter je vrsta uređaj za proizvođenje uređaj za mjerenje, može se koordinati sa različitim metarima pritisnosti razlike ili transnačema različnog pritisa da mjeri višestruki tok teknik u mjeri pim pušta.

2022-10-04 magis

Instalacija vanjskih clampa ultrasoničkog tokmetera

Lako je primiti mjerenih sensora toka, i najgaranje je domaćin signala vanjskih clampa ultrasoničkog tokera, i vrijednosti mjerenja visoke presizcije mogu se garantiju.

2022-03-18 magis

Prednost vanjnog clampa ultrasoničkog tokmetera

Eksljednji klamp ultrasonički pluwmeter je lako nosi, lako operati, intuitivnu za čitanje podataka, i može memorirati i spasiti čitannih podataka;

2022-03-22 magis

Za kojem prilika su elektromagnetnih otvorenog kanala metara odgovarajuće?

Sistem mjerenje mjerenje otvorenog kanala elektrone odgovarajuće za mjerenje tok, rijeka, Iruracija i kanali za poslova, projekti za konservaciju vode, fabrike i većina kanala.

2022-01-12 magis

Uzroki nepretno mjerenje tokeva

Glavne razlog za nepretnu mjerenju tokera vortex su sljedeći:1. Razlog za izbor modela>2. Instalacija razloga se 3. Utjecaj temperatura na mjerenju. Razga za smjeru postavljenja parametara

2022-01-12 magis

magis